FORMACIÓN COMPLEMENTARIA EN NUEVAS TECNOLOGÍAS **** CIBERNÁRIUM - PARQUE TECNOLÓGICO BCN (2008)




CURS: WORKFLOW=ORGANITZA EL TREBALL EN LA TEVA EMPRESA
Durada del curs: 3:00 Hores

Coneix les eines que et permetran estructurar tasques, coordinar equips i fer la gestió i el seguiment de projectes. La planificació, la gestió i el seguiment de qualsevol tipus de projecte (idea d’alguna cosa que es vol fer per la que establim un procés i conjunt de medis necessaris), es essencial per aconseguir els objectius fixats. Les eines de workflow ajuden a organitzar l'activitat de l'empresa desenvolupar eficaçment els projectes, tan si els porta a terme una sola persona com si s'ha de coordinar un equip.

CURS: ESCRIU I CREA CONTINGUT PER A LA WEB
Durada del curs: 3:00 Hores

Aprèn tècniques per comunicar de manera eficaç a Internet i retenir a l'internauta en el teu lloc web.Una infinitat d’eines ens permeten publicar i comunicar-nos a través d’Internet, però ¿sabem escriure per a Internet? De la mateixa manera que no escrivim igual quan ho fem per a un diari escrit, per a una nota de premsa o per a un guió de televisió, el llenguatge a Internet té unes característiques pròpies marcades pel propi mitjà.
Per transmetre correctament el nostre missatge, -sigui en un blog, en una web o en una intranet-, cal saber com s’ha d’escriure a la xarxa, com s’han de fer servir els enllaços, com podem facilitar la lectura, quines eines on line ens ajudaran a escriure millor, etc. Tot, evidentment, amb exemples reals i la possibilitat de practicar el que s’està aprenent.

CURS:COM UTILITZAR EINES WEB 2.0. EN LA TEVA ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING
Durada del curs: 3:00 Hores

Possibilitats de la web social per incrementar la visibilitat de la teva empresa de manera senzilla i pràcticament sense cost. Correcte ús de les eines web 2.0 que permet incrementar la nostra visibilitat en la xarxa de manera senzilla. Qualsevol professional té avui al seu abast gran quantitat d'eines gratuïtes i fàcils d'utilitzar, però poques persones saben encara com implementar-les eficaçment el seu treball diari.

e-MÀRQUETING: ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING A INTERNET
Durada del curs: 3:00 Hores

Converteix la Xarxa en una eina de promoció: donar visibilitat a l'empresa, fidelitzar el clients i aconseguir-ne de nous. En l'economia basada en les tecnologies digitals cal una nova manera d’estudiar el mercat, de segmentar-lo, d’aproximar-se a ell, aprofitant la velocitat de les comunicacions i el contacte directe amb el client o possible client. L'e-Màrqueting té moltes característiques que el diferencien del màrqueting tradicional i cal analitzar-les per fer campanyes eficaces i profitoses.